Thuis Over ons

Teaminfo

Bedrijfsprofiel

De Machinesco. van Suzhouhyunvan CNC, Ltd is een high-tech onderneming die zich in de toepassing van lasertechnologie en Intelligente CNC Productie, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van laser specialiseren die, het lassen en het snijden materiaal en CNC houten router, steenrouter, reclamemachine merken. Het bedrijf heeft ISO 9001 de internationale certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem overgegaan, en de gehele reeksen producten hebben de de EU-certificatie van Ce overgegaan.

 

De producten van de de lasermachine van het bedrijf omvatten hoofdzakelijk: halfgeleiderlaser die machine, kooldioxidelaser merken die machine, optische vezel merken laser die machine, Beëindigen-gepompte laser merken die machine, draagbare laser merken die machine en andere vier reeksen meer dan 20 soorten industriële lasermateriaal en CNC machines merken die wijd in metaal, de houten steenindustrie gebruikten, die met geautomatiseerde vervoerende pijpleiding, automatische voeder kan etc. worden aangepast. Materiaal.

 

De producten van het bedrijf worden wijd gebruikt in elektronische producten, IC-spaanders, elektrische apparaten, aanstekende inrichtingen, juwelen, hardwarehulpmiddelen, sanitaire waren, instrumenten, motorfietstoebehoren, mobiele telefoondelen, diverse vormen, precisieinstrumenten, medische apparaten, IT digitale metaalshell, luchtvaartmateriaal, kleding en leer, ambachtgiften, adverterend kleding. Decoratie, de kokende werktuigen, vaatwerk, keukengerei, tabak en alcohol de industrie, de farmaceutische industrie, de voedselindustrie, verpakkingsindustrie, ruimte, de de het het de anti-vervalst technologie, de glazen en de horloges, de plastic sleutels, de lichte transmissiesleutels, het bamboe en de houten technologie, keramiek, pvc-pijpen, PPR-pijpen, de cateringsindustrie, drankflessen, olie trommelen, zaagbladen, lagers, diverse naamborden, enz.

 

De toepasselijke materialen omvatten: gewone metalen en legeringen (ijzer, koper, aluminium, magnesium, zink en alle andere metalen); zeldzame metalen en legeringen (goud, zilver, titanium, enz.); metaaloxides (allerlei metaaloxides kunnen zijn); speciale oppervlaktebehandeling (het phosphating, aluminiumanodization, het galvaniseren oppervlakte, enz.); ABS materialen (elektrische apparatenshell, dagelijks gebruik). Inkt (lichte transmissiesleutels, drukproducten, enz.); epoxyhars (verpakking van elektronische componenten, isolatielaag) en diverse niet-metalen materialen. Het kan allerlei patronen, EMBLEEM, karakters, letters, grafiek, streepjescode, productiedatum, partijgetal, tweedimensionale code, serienummer, enz. duidelijk en snel merken. Het kan ook met een verscheidenheid van automatiseringsmateriaal worden aangepast om het dynamische en vlucht merken te bereiken, die in productidentificatie, Internet van Dingen, intelligente anti-vervalst en andere gebieden kan worden gebruikt.

 

Met zijn diep R&D, productie en kwaliteitscontrole integreren de mogelijkheden, Hyunvan materiaal en productiesystemen om klanten van een pakket van rendabele en concurrerende oplossingen te voorzien. Madico is niet alleen een apparatenfabrikant en verkoper, maar ook een oplossingsleverancier.

 

Hyunvan hangt het concept die van het ondernemingsbeheer „het maken van producten met de geest van vaklieden aan en de wijsheid, klanten met de mentaliteit van gelovigen dienen“, voert het kwaliteitsbeleid van „kwaliteit-georiënteerd uit, verblijvend door de reputatie, klantgerichte en specifieke dienst“, en ontwikkelt zich constant, ondernemend, realistisch en innovatief, een eminente lasercnc materiaalfabrikant en een regelingsleverancier in China“ te worden. Het werk hard in de toekomst.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Machinesco. van Suzhouhyunvan CNC, Ltd is een high-tech onderneming die zich in de toepassing van lasertechnologie en Intelligente CNC Productie, de ontwikkeling, de productie en de verkoop van laser specialiseren die, het lassen en het snijden materiaal en CNC houten router, steenrouter, reclamemachine merken. Het bedrijf heeft ISO 9001 de internationale certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem overgegaan, en de gehele reeksen producten hebben de de EU-certificatie van Ce overgegaan.

 

De producten van de de lasermachine van het bedrijf omvatten hoofdzakelijk: halfgeleiderlaser die machine, kooldioxidelaser merken die machine, optische vezel merken laser die machine, Beëindigen-gepompte laser merken die machine, draagbare laser merken die machine en andere vier reeksen meer dan 20 soorten industriële lasermateriaal en CNC machines merken die wijd in metaal, de houten steenindustrie gebruikten, die met geautomatiseerde vervoerende pijpleiding, automatische voeder kan etc. worden aangepast. Materiaal.

SUZHOU HYUNVAN CNC MACHINERY CO.,LTD. SUZHOU HYUNVAN CNC MACHINERY CO.,LTD. SUZHOU HYUNVAN CNC MACHINERY CO.,LTD.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Merken : HYUNVAN

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 1-5000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit CO2 Laser markeren Machine voor verkoop Van goede kwaliteit CO2 Laser markeren Machine voor verkoop